Tlf.: 29462564
Få gratis konsulentbesøg
Ring til os på 29462564
- alle hverdage 08 - 18 og lørdag 09 - 14
dansktagisolering lille top
5 stjerner
hulmur dansktagisolering

Hulmursisolering – effektiv energioptimering

3 fordele for dig, der hulmursisolerer din bolig

  • Du sparer årligt 4.000-5.000 kroner på varmeregningen og tjener din investering hjem på et par år
  • Du slipper for træk og kuldebroer i boligen, der bliver nemmere at opvarme
  • Du får mulighed for både energitilskud og håndværkerfradrag

3 fordele for dig, der vælger Dansk Tag & Isolering

  • Du slipper for gener, vi hulmursisolerer fra ydersiden af bygningen
  • Du får attraktive priser og professionel kvalitet
  • Du får tryghed for uddannede, faglærte håndværkere. Vi har over 12 års erfaring med hulmursisolering

Udfyld formularen og få din pris på en hulmursisolering med det samme
Antal m2 bolig(*)
Skal udfyldes

Vælg din opvarmningsform(*)
Invalid Input

Navn(*)
Skal udfyldes
E-mail(*)
Skal udfyldes
Telefon nr.(*)
Skal udfyldes
Skriv dit post nr.(*)
Du mangler at udfylde dit post nr.

Få efterisoleret din hulmur og spar penge år efter år

Vidste du, at mange danske boligejere sparer helt op til 5000 kr. årligt alene ved at hulmursisolere? Hulmursisolering er en nem måde at opnå øget boligkomfort og øjeblikkelige energibesparelser. Ganske enkelt fordi, boligen får lettere ved at varme op og varmen bliver i huset. I mange danske hjem ligger et uforløst potentiale i hulmuren. Men ved at efterisolere denne opnås der stor effekt både i forhold til energieffektivitet og udslag på varmeregningen. Hulmursisolering betyder nemlig færre unødvendige udgifter til varme.

Så let giver vi dig energibesparelser

Dansk Tag & Isolering er certificerede i isolering og særligt kompetente i hulmursisolering. Derfor skal du hverken frygte rod, en længerevarende proces eller synbare mærker efter isoleringsindgrebet. Faktisk tilgår vi opgaven ved at fjerne blot et par enkelte mursten eller ved at bore mindre huller i fugerne. Herpå blæser vi isoleringsmaterialer ind i hulrummet mellem yder- og indervæg. Ved en simpel forundersøgelse afgør vi let, hvor meget plads der er, og om murværket egner sig til hulmursisolering.

Få udfyldt hulrummet med papirisolering og opnå alle fordele

Ved at vælge papirisolering får du en holdbar løsning, der tilmed modvirker risiko for skadedyr, da de ikke bryder sig om det tørre klima og behandlingsmaterialerne fra papiruldsgranulatet. Fordelen ved papiruld er, at det ikke falder sammen som andre isoleringsformer, der kan miste op til 30 procent af deres volumen - og dermed effekt. Papiruld forbliver effektiv – og sparer dig derved penge år efter år.

Udnyt muligheden for tilskudsordninger

Når du energioptimerer din bolig, har du mulighed for at søge tilskud. Vi er opdateret på alle tilskudsmuligheder, og hjælper/vejleder dig gerne med ansøgninger, der gør isoleringen endnu mere økonomisk attraktiv.

3 typiske spørgsmål forud for hulmursisolering

Hvor meget isolering har jeg i hulmuren?

Hvis du er usikker på hvor meget isolering, der er i dine ydervægge - eller om de er tomme -, så bestil en kontrol. Vi kommer og giver dig vished via en hulmurskikkert, der giver et hurtigt overblik over, hvor meget isolering du har behov for til at stoppe træk og kolde vægge – og derved begynde at spare penge.

Kan isolering øge værdien af min bolig?

Ja, det kan det. Særligt hvis du går med tanker om at sætte dit hus til salg, tager en hulmursisolering sig godt ud i energimærkningen. Du kan øge prisen på din bolig med små midler.

Hvad er papirisolering?

Papirisolering, der også kendes som papiruld, er et isoleringsmateriale, der fremstilles af aviser, som rives i små stykker til granulat og behandles. Vi blæser papirisoleringen ind i hulmuren eller på loftet i kombination med opsætning af vindplader for optimal ventilering. Papirisolering fås også som plader.

Derudover vil skadedyr som f.eks. rotter og mår ikke bryde sig om at opholde sig i papirisoleringen, fordi de tilsatte salte virker udtørrende og er ubehagelige for dyrene.

Vi har nøje udvalgt den papirisolering, vi benytter, der selvfølgelig opfylder EU’s grænseværdier.

Materialet er dermed ganske ufarlig for mennesker – men fjerner skadedyr, gør brandfaren mindre og reducerer din varmeregning med mange tusinde kroner.

 

Kunderne siger

Vores kunder siger

Kunderne siger
Bo Bertelsen
Fik isoleret alle hulmure og loftet samtidig ny gangbro. Kristian kom og gav et tilbud, og 8 dage efter var arbejdet udført, det er da service. De 2 der kom ud for at udføre arbejdet var virkelig flinke og professionelle , de svarede på mine spørgsmål , og til sidst gik vi loftet igennem og rundt om huset, hvor de fortalte hvordan arbejdet var blevet udført. Jeg vil til enhver tid, give DTI mine bedste anbefalinger. Der er allerede aftalt rensning og maling af taget til foråret. :-).

Kunderne siger
Tais Emil Falk Paulsen
God service og vejledning af Kristian fra DTI Altid frisk på god kundeservice og arbejde i tip top kvalitet..‼️

Kunderne siger
Kim Weilkiens
Fik lavet en total løsning hos os - loftisolering, gangbro, hulmur, ny loftslem og udsugning af lecanødder . ALT lavet super professionelt og man kunne mærke en betydelig forskel allerede dagen efter. Der anbefales i flæng herfra.

loftisolering dansktagisolering

Hvorfor hulmursisolere?

Bor du i et ældre hus eller en ældre ejendom, risikerer du at betale udgifter til et større varmetab. Mange ældre bygninger formår ikke at holde varmen inden for husets murer, hvilket påvirker både økonomi og indeklima negativt.

Desuden udleder vi unødvendig CO2, når vi populært sagt ”fyrer for gråspurvene”, hvilket naturligvis er et udtryk for ringe energieffektivitet, hvor varmen siver ud i det fri gennem ydervæggen.

Heldigvis findes der en relativt enkelt løsning: du skal have en energirenovering.

Energirenovering – en genvej til besparelser og bedre indeklima

Når vi taler om ældre huse, skal vi faktisk ikke længere tilbage end til 1980’erne. Her byggede man mange huse med hulmur. Hulmuren er et udtryk for, at der er et tomt rum mellem den inderste og yderste væg, hvilket resulterer i to uheldige omstændigheder:

Som nævnt siver varmen ud på grund af den manglende isolering, og så opstår der desuden lettere træk og kuldestråling – igen på grund af den manglende isolering, der giver det kolde nordiske klima adgang til vores hjem.

Løsningen er derfor isolering i hulmursområdet – en såkaldt hulmursisolering, der sikrer en mere effektiv udnyttelse af energien samt et bedre indeklima at færdes i.

Ikke alle typer hulmursisolering er lige gode

Selvom din bolig muligvis allerede er hulmursisoleret med f.eks. Leca eller skum, er det ikke nødvendigvis en isolering, du længere har glæde af. Denne type materialer kan nemlig synke sammen eller blive nedbrudt, hvilket efterlader store, bare områder i hulmuren. Det betyder også, at der pludselig er områder, der slet ikke er isoleret. Og da materialet fortsat kan svinde ind, bør det derfor fjernes og erstattes med moderne, effektivt papirisolering.

Papirisolering i hulmuren

Førnævnte isoleringseksempler med Leca eller skum hører de ældre metoder til. Men i dag findes der stadig ikke en endegyldig isoleringstype, der kan betragtes som en standard.

Hos Dansk tag & Isolering anbefaler vi dog, at din hulmursisolering udføres med papirisolering, da det har en række unikke fordele.

For det første er det en langtidsholdbar løsning, der ikke pludselig efterlade nøgne områder i hulmuren på grund af svind eller nedbrydning. Som isoleringstype er papirisoleringen ganske enkelt i stand til at holde sin form, modsat andre typer, der volumenmæssigt kan svinde hele 30 % ind. Forestil dig blot hvilke konsekvenser det får på energiforbruget og indeklimaet.

For det andet er papirisolering mindre brandbart og reducerer forekomsten af f.eks. svamp. Dette fordi materialet er udviklet med salte og syrer, der virker brandhæmmende og modvirker råd. Produktionen af papirisolering er dog stadig miljøvenlig, og bortskaffelsen er også miljøvenlig, eftersom materialet er biologisk nedbrydeligt.

Læg dertil at disse salte og syrer – der på ingen vis gør den installerede papirisoleringen til skade for mennesker- gør hulmuren til et ubehageligt område for skadedyr, så skulle du gerne have tilstrækkeligt med grunde til at vælge denne type hulmursisolering.

Husk du kan få hjælp til udgiften

Husk at din hulmursisolering er betragtet som en energiforbedring, hvorfor det er muligt at få tilskud og finansiere arbejdet via håndværkerfradrag, tilskud fra energiselskaberne og/eller et energilån i din bank.

Dansk Tag & Isolering tilbyder at undersøge din bolig gratis og give et tilbud, der er ganske uforpligtende. Vores biler ses ofte i områderne Esbjerg, Aabenraa, Bramming, Haderslev, Ribe og Tønder, men vi kører i mange flere byer end disse – også din.

Ring på 29 46 25 64 og hør meget mere om fordelene ved hulmursisolering.

Billeder fra en Hulmursisolering