Tlf.: 29462564
Få gratis konsulentbesøg
Ring til os på 29462564
- alle hverdage 08 - 18 og lørdag 09 - 14
5 stjerner
loftisolering dansktagisolering

Få udskiftet din loftlem – bedre indeklima, mindre varmeregning

3 fordele for dig, der få udskiftet din loftlem med en isoleret

  • Du få en loftlem, der isolerer og er tæt, så varmen ikke siver unødvendigt ud
  • Du får lettere adgang til dit loft i en betjeningsvenlig løsning
  • Du får en pæn og diskret løsning, som passer til dit hjem

3 fordele for dig, der vælger Dansk Tag & Isolering

  • Du slipper for gener. Vi loftisolerer via taget – og rydder altid op efter os
  • Du får attraktive priser og professionel kvalitet
  • Du får tryghed for uddannede, faglærte håndværkere. Vi har over 12 års erfaring med loftisolering

Send prisforespørgsel
Hvad skal du have lavet:
Invalid Input
Navn(*)
Skal udfyldes
E-mail(*)
Skal udfyldes
Telefon nr.(*)
Skal udfyldes

Har du en gammel loftlem? Lad os skifte den

Har du en gammel og mangelfuld loftlem, betaler det sig at udskifte den. En uisoleret loftlem kan forårsage et højere varmetab, hvilket giver udslag på varmeregningen, da varmen siver ud. Ikke nok med det, så kan lemmen være skyld i kuldetræk, der er til gene for indeklimaet.

Samtidig kan en dårligt isoleret loftlem udgøre et decideret fugtproblem. Det skyldes, at områder hvor varme og kulde mødes, danner kondens.

Fordi loftlemmen typisk vil udgøre det koldeste punkt på dit loft, er det her, hvor kondensen sætter sig. Det kan føre til ødelagte materialer og råd i loftlemmen, som hurtigt vil se grim ud og måske endda begynde at vise tegn på skimmelsvamp.

Fuld isolering og tætning er med andre ord en streng nødvendighed. Af samme årsag er vores loftlemme født med indbygget isolering og tætningslister, så du er garanteret et stærkt resultat.

Få den æstetiske løsning, som passer din bolig

Hos Dansk Tag & Isolering er loftlemmen kendetegnet ved at være pæn og diskret. Vi har dog stor forståelse for de boligejere, som ønsker en særlig løsning til hjemmet. Derfor hjælper vi gerne med at finde en løsning, der matcher hjemmet.

Vores loftlemme kommer med praktisk og stabil foldestige, som sikrer nem adgang til loftet, ligesom stigen på blot få sekunder kan foldes på plads efter brug.

Som dansk håndværkerfirma med stolte traditioner kan du naturligvis forvente et produkt, som monteres i perfekt udskæring og med blik for kvalitet og finish.

Kontakt os og hør mere

Er du interesseret i at få indsat en ny flot loftlem ved samtidig isolering af loftrummet eller ønsker du at udskifte en eksisterende model?

Kontakt os venligst på tlf. 29 46 25 64 eller udfyld formularen.

Kunderne siger

Vores kunder siger

Kunderne siger
Bo Bertelsen
Fik isoleret alle hulmure og loftet samtidig ny gangbro. Kristian kom og gav et tilbud, og 8 dage efter var arbejdet udført, det er da service. De 2 der kom ud for at udføre arbejdet var virkelig flinke og professionelle , de svarede på mine spørgsmål , og til sidst gik vi loftet igennem og rundt om huset, hvor de fortalte hvordan arbejdet var blevet udført. Jeg vil til enhver tid, give DTI mine bedste anbefalinger. Der er allerede aftalt rensning og maling af taget til foråret. :-).

Kunderne siger
Tais Emil Falk Paulsen
God service og vejledning af Kristian fra DTI Altid frisk på god kundeservice og arbejde i tip top kvalitet..‼️

Kunderne siger
Kim Weilkiens
Fik lavet en total løsning hos os - loftisolering, gangbro, hulmur, ny loftslem og udsugning af lecanødder . ALT lavet super professionelt og man kunne mærke en betydelig forskel allerede dagen efter. Der anbefales i flæng herfra.