Tlf.: 29462564
Få gratis konsulentbesøg
Ring til os på 29462564
- alle hverdage 08 - 18 og lørdag 09 - 14
dansktagisolering lille top
5 stjerner
loftisolering dansktagisolering

Loftisolering – bedre indeklima, mindre varmeregning

3 fordele for dig, der loftisolerer din bolig

  • Du sparer tusindvis af kroner på varmeregningen og tjener investeringen hjem på ca. 3-5 år
  • Du slipper for træk og kuldebroer i din bolig, der bliver nemmere at opvarme
  • Du får mulighed for både energitilskud og håndværkerfradrag – og energimærkningen øger boligværdien

3 fordele for dig, der vælger Dansk Tag & Isolering

  • Du slipper for gener. Vi loftisolerer via taget – og rydder altid op efter os
  • Du får attraktive priser og professionel kvalitet
  • Du får tryghed for uddannede, faglærte håndværkere. Vi har over 12 års erfaring med loftisolering

Udfyld formularen og få din pris på en loftisolering med det samme
Antal m2 bolig(*)
Skal udfyldes

Vælg din opvarmningsform(*)
Invalid Input

Navn(*)
Skal udfyldes
E-mail(*)
Skal udfyldes
Telefon nr.(*)
Skal udfyldes
Skriv dit post nr.(*)
Du mangler at udfylde dit post nr. (Skriv kun nummer)

Få udført professionel loftisolering og opnå store energibesparelser

Vidste du, at dit varmetab typisk er 15 % højere gennem loftet end væggene? Varmen stiger altid opad. Derfor er din loftisolering afgørende for både indeklima og varmeøkonomi. Efterisolering af dit loft er en nem og enkel måde at opnå store besparelser på. Hos Dansk Tag & Isolering anvender vi loftisolering med papirisolering, som foregår ved, at vi opsætter vindplader på indersiden af dit tag. Det gør vi for at opnår den rette ventilation. Vi sørger om nødvendigt for at hæve loftets gangbro og bygge en kasse omkring adgangen til loftet, så loftisoleringen ikke kan ryge ned. Hernæst blæser vi isoleringsmaterialet papiruld ind i den rette mængde, som afhænger af ønsker og behov. F.eks. har mange ældre huse blot et tyndt lag isolering, hvilket desværre ikke er særligt effektivt eller energivenligt. Vi fordeler papirisoleringen i alle hulrum og omkring rør, så dine kuldebroer forsvinder, og du får den absolut mest effektive isolering. Der ligger typisk mellem 100-200 mm isolering i ældre huse, hvor vi anbefaler 400-500 mm.

3 typiske spørgsmål forud for loftisolering

Hvad skal jeg være opmærksom på ved loftisolering?

Du skal være opmærksom på, at der skal opsættes vindplader ved udhæng, der sørger for ventilation og holder isoleringen inde. Det kan også være nødvendigt at hæve gangbroen på loftet, hvis det bruges til opbevaring. Vi hjælper selvfølgelig gerne med at etablere en ny gangbro eller opsætte hylder med ekstra plads til at opbevare dine ejendomme. Har du problemer med træk fra loftlemmen, hjælper vi desuden gerne med at isolere eller udskifte den.

Får jeg et sundere og bedre indeklima?

Ja, det gør du. Loftisolering med papiruld fjerner effektivt træk og kuldebroer i din bolig, som derved bliver lettere at opvarme. Du opnår en mere stabil og behagelig rumtemperatur, og du mindsker risikoen for bl.a. skimmelsvamp.

Hvornår skal jeg isolere mit tag?

Hvis isoleringen på dit loft er mangelfuld eller ødelagt, eksempelvis i forbindelse med etablering af nye elkabler, er en ny loftisolering oplagt. Hvis dit tag er over 15 år gammelt, er der også mange penge at spare ved at efterisolere. Op til 50 procent af varmen slipper ud gennem taget, hvis isoleringen er utilstrækkelig eller har utætheder. Har du cirka 250 mm isolering eller mindre på loftet, bør loftet isoleres til minimum 400 mm. Vi laver en gennemgang af dit loft, eventuelt med termografering, og kommer med en hurtig anbefaling og pris.

 

Ny loftlemKunderne siger

Vores kunder siger

Kunderne siger
Bo Bertelsen
Fik isoleret alle hulmure og loftet samtidig ny gangbro. Kristian kom og gav et tilbud, og 8 dage efter var arbejdet udført, det er da service. De 2 der kom ud for at udføre arbejdet var virkelig flinke og professionelle , de svarede på mine spørgsmål , og til sidst gik vi loftet igennem og rundt om huset, hvor de fortalte hvordan arbejdet var blevet udført. Jeg vil til enhver tid, give DTI mine bedste anbefalinger. Der er allerede aftalt rensning og maling af taget til foråret. :-).

Kunderne siger
Tais Emil Falk Paulsen
God service og vejledning af Kristian fra DTI Altid frisk på god kundeservice og arbejde i tip top kvalitet..‼️

Kunderne siger
Kim Weilkiens
Fik lavet en total løsning hos os - loftisolering, gangbro, hulmur, ny loftslem og udsugning af lecanødder . ALT lavet super professionelt og man kunne mærke en betydelig forskel allerede dagen efter. Der anbefales i flæng herfra.

loftisolering dansktagisolering

Hvorfor er papirisolering et godt valg?

Papirisolering er et genbrugsmateriale, som er granuleret eller kommer i form af plader.

Papirisoleringen er udelukkende genbrugsmaterialer, som har fået tilsat salte og borsyre. Det gør, at det både er brandhæmmende og holder skadedyr på afstand. F.eks. kan musen og måren ikke lide at leve i denne type isolering, da luften ved loftisoleringen ganske enkelt bliver for tør til at indånde for skadedyret. Det kommer husejeren til gode.

Loftisolering med papirisoleringen har dog også en række øvrige egenskaber, der gør det til et foretrukket valg i mange danske hjem.

Vidste du f.eks. at:

• Papirisolering reducerer lyden op til 10 gange bedre end traditionelle isoleringsmaterialer.

• Det lader fugt passere uden på nogen vis at påvirke evnen til at isolere.

• Produktionen er yderst klimavenlig, da produktet er lavet på genbrugsmaterialer. Det er godt for vores miljø.

• Efter isoleringen er det stadig nemt at komme til installationer, såfremt der er behov for at tilgå dem på et senere tidspunkt.

Hos Dansk Tag & Isolering anvender vi vindplader, som vi ligger helt perfekt med tilpassede udskæringer. Simpelthen for at undgå kuldebroer, som kunne risikere at undergrave isoleringseffekten og aflede varmen.

Vi kan let analysere og oplyse dig, hvor meget du kan spare på energiforbruget ved at udskifte din gamle isoleringstype med moderne loftisolering. En termografisk undersøgelse viser hurtigt, om din nuværende isolering er intakt, eller om den er faldet sammen eller trykket ind, hvilket ofte vil være tilfældet.

Du ser ofte vores biler i f.eks. Tønder, Ribe, Esbjerg, Bramming, Aabenraa og Haderslev, men vi laver gerne isolationsopgaver i hele Region Syd.

Ring på 29 46 25 64 og hør meget mere om fordelene ved hulmursisolering.

Se billeder fra en loftisolering