dansktagisolering lille top
5 stjerner
loftisolering dansktagisolering

Loftisolering

Den bedste måde at holde på varmen og varmebudgettet
Varmen stiger altid opad, derfor er din loftisolering afgørende for både indeklima og varmeregning. Dit varmetab vil typisk være 15 % højere gennem loftet end væggene. Efterisolering af dit loft er en nem måde at opnå store besparelser på. Loftisolering med papirisolering foregår ved, at vi opsætter vindplader på indersiden af dit tag, for at sikre den rette ventilering. Så blæser vi isolering ind i den ønskede mængde/tykkelse. Papirisolering har mange fordele, fordi det pustes ud i alle hulrum, samt rundt om alle rør, hvilket er med til at fjerne kuldebroer. Der ligger typisk mellem 100-200 mm isolering i ældre huse, hvor vi anbefaler 400-500 mm.

3 gode grunde til at få loftisoleret din bolig:
- Spar tusindvis af kroner på varmeregningen og tjen investeringen hjem på ca. 3-5 år
- Slip for træk og kuldebroer i din bolig, der bliver nemmere at opvarme
- Få både energitilskud og håndværkerfradrag – og energimærkning, der øger værdien af din bolig

3 gode grunde til at vælge Dansk Tag & Isolering:
- Slip for gener, vi loftisolerer via taget
- Attraktive priser og professionel kvalitet
- Tryghed for uddannet faglærte håndværkere. Vi har over 12 års erfaring med loftisolering

Udfyld formularen og få din pris på en loftisolering med det samme
Antal m2 bolig(*)
Skal udfyldes

Vælg din opvarmningsform(*)
Invalid Input

Navn(*)
Skal udfyldes
E-mail(*)
Skal udfyldes
Telefon nr.(*)
Skal udfyldes
Skriv dit post nr.(*)
Du mangler at udfylde dit post nr.

Hvad skal jeg være opmærksom på ved loftisolering?
Der skal opsættes vindplader ved udhæng, der sørger for ventilation og holder isoleringen inde. Det kan også være nødvendigt at hæve gangbroen på loftet, hvis det bruges til opbevaring. Vi hjælper selvfølgelig gerne med at etablere en ny gangbro eller hylder med ekstra plads til at stille ting og sager på. Hvis du har problemer med træk fra loftlemmen, kan vi hjælpe med enten at isolere eller udskifte den for dig.

Koster det mig penge at have rod på loftet?
Hvis isoleringen på dit loft er mangelfuld eller ødelagt, eksempelvis i forbindelse med etablering af nye elkabler, er en ny loftisolering oplagt. Vi laver en gennemgang af dit loft, eventuelt med termografering, og kommer med en hurtig anbefaling og pris. Med minimum 400 mm loftisolering kan du reducere varmeudgiften væsentligt fra første dag – faktisk kan du spare helt op til 50%.

Får jeg et sundere og bedre indeklima?
Loftisolering med papiruld fjerner effektivt træk og kuldebroer i din bolig, der bliver lettere at opvarme. Du opnår en mere stabil og behagelig rumtemperatur, og du mindsker risikoen for skimmelsvamp.

Hvornår skal jeg isolere mit tag?
Hvis dit tag er over 15 år gammelt, er der mange penge at spare ved at efterisolere. Op til 50 procent af varmen slipper ud gennem taget, hvis isoleringen er utilstrækkelig eller har utætheder. Har du cirka 250 mm isolering eller mindre på loftet, bør loftet isoleres til minimum 400 mm.

 

Se billeder fra en loftisolering